TOP
welkom

Over

In 2013 zetten Michael van Beek & Galdino Haimé, de oprichters van WFBA, hun droom & visie, op papier aangaande een wereldwijde gemeenschap voor het freestyle basketbal. Met veel passie en een zorgvuldige voorbereiding is de WFBA in 2014 een feit geworden.

De beide oprichters hebben inmiddels meer dan 16 jaar internationale (podium) ervaring. Met onnavolgbare skills brengen zij magic in shows, producties en lessen/educatie. Daarnaast worden zij veelvuldig ingezet als jurylid en ook als artistiek en creatief director. Al met al wereldwijd baanbrekend werk voor freestyle basketbal; ‘De wereld is onze playground’.

Dit komt tot uiting in succesvolle shows voor o.a.: Nike, Jordan, Tissot (Official time keeper NBA), Lowlands, NOC*NSF, FIBA en projecten/producties zoals: Talpa, Turkish Airlines (Messi vs Kobe reclame), Circus Afrika! Afrika!, ISH (Elements Of Freestyle), FIBA 3×3 (WFBA Summer Camp), Cirque du Soleil (Volta).

Welkom in onze wereld

De WFBA is opgericht om het freestyle basketbal wereldwijd te organiseren, door te ontwikkelen en te promoten. Je ziet onze skills & magic op internationale podia, in show producties, op festivals, in reclames en educatieve projecten zoals scholentours en zomerkampen. In 4 jaar tijd heeft de WFBA in meer dan 32 landen een wereldwijd netwerk en gemeenschap van freestyle basketbal artiesten opgebouwd. Van de artistieke invulling van shows tot vormgeving, (video)producties en promotie van evenementen; u kunt terecht bij ons eigen WFBA productie team; ‘No Limits’!

over afbeeldingen

Posted

Freestyle

Partners

noc*nsf
Circus Afrika! Afrika!
jordan
fiba
ISH
tissot
talpa
Fiba 3x3
lowlands
Turkish Airlines
Cirque de Soleil

Contact

Michael van Beek
m.vanbeek@wfba.com
+31 (0)6 14 37 99 37

Galdino Haimé
g.haime@wfba.com
+31 (0)6 16 10 27 82

nl_NL